FAQ

Hoe kan ik een workshop boeken?

De workshop boek je via mijn website. Kies de workshop en datum van je keuze, en het aantal deelnemers. Ga naar het “winkelmandje” en klik op Afrekenen. Wanneer de betaling is afgerond, krijg je per e-mail bericht en is je aanmelding definitief.

Geef je ook lezingen of presentaties?

Ja. Meer informatie daarover vind je op de pagina over straatfotografie-lezingen.

Hoe kan ik betalen voor een workshop?

Het reserveren van je plaats in de workshop gaat via vooruitbetaling. Hiervoor kan je gebruikmaken van iDeal, Bancontact of PayPal.

Is de betaling via deze website veilig?

Ja. Alle gegevens worden versleuteld verzonden via beveiligde servers. Ik krijg geen kaart- of rekeningnummer te zien, alleen jouw naam en contactgegevens en een bevestiging of de betaling is voldaan.

Kan ik me op een reservelijst laten zetten als een workshop vol is?

Als een workshop vol zit, kan je mij een bericht sturen via het contactformulier van deze website en vragen je op de reservelijst te zetten. Vermeld altijd je volledige naam en telefoonnummer. Mocht er een plek vrijkomen, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil een workshop op maat, anders dan die jij aanbiedt. Gaat dat?

Er zijn veel varianten mogelijk. Contacteer mij hier.

Kan ik iemand een workshop cadeau doen?

Ja. Meld het wel even via het contactformulier van de website, als er iemand gaat deelnemen met een andere naam dan op het bestelformulier staat.

Ik wil mijn workshop annuleren. Hoe doe ik dat?

Annuleren doe je door een bericht te sturen via e-mail of het contactformulier van deze website.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik moet annuleren?

Bij afmelding tot 15 dagen voor aanvang krijg je het volledige bedrag terug. Bij annulering tussen 15 tot 3 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelnamegeld in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 3 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelnamegeld in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt ook geen geld teruggeboekt.

Kan ik mij laten vervangen?

Ja. Je mag zelf voor vervanging zorgen. Meld dit wel door een bericht te sturen via het contactformulier van de website.

Gaat de workshop door als ik de enige deelnemer ben?

De workshop Antwerpen Centraal vindt ook plaats bij 1 deelnemer. De workshop Antwerpen Straat vindt alleen plaats bij minimaal 2 deelnemers. Mocht een workshop niet doorgaan of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht. Je krijgt dan de mogelijkheid om in overleg de workshop of cursus kosteloos te verplaatsen/annuleren.

Waar ontmoeten wij elkaar?

Zowel voor de workshop Antwerpen Centraal als voor Antwerpen Straat ontmoeten wij elkaar op het Astridplein in Antwerpen. Naast de hoofdingang van het station Antwerpen Centraal staan twee poorthuisjes bij de toegang tot de zoo, waarvan een met een mozaïek van een tijger en het opschrift Jardin Zoologique. Daar zal ik zijn op het aanvangsuur van de workshop.

Wat moet ik meenemen?

In elk geval een camera of smartphone. Het type camera heeft op zich geen belang, maar voor straatfotografie is een kleinere, handzame camera wel te prefereren boven een zware spiegelreflex. Neem geen statief mee. Denk verder aan comfortabele schoenen. Voor de workshop Antwerpen Straat kunnen, afhankelijk van de weersverwachting, warme kleding en een paraplu handig zijn.

Gaat de workshop ook door bij slecht weer?

De workshop Antwerpen Centraal kan ook doorgaan bij slecht weer, omdat de locatie overkapt is. De workshop Antwerpen Straat is wel grotendeels buiten. Als er zeer slecht weer wordt verwacht (bijvoorbeeld langdurige regen, storm of vorst) kan de workshop worden geannuleerd of verzet naar een andere dag. Je krijgt hierover dan bericht. Een kortstondig buitje nemen we voor lief.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je hier.