FAQ

Mag ik een foto van je gebruiken op mijn website of in een gedrukte uitgave?

Alleen als je mij vooraf om toestemming vraagt en deze van mij krijgt. Neem hiervoor contact met me op.

Kan ik ergens art prints van je foto’s kopen?

Veel foto’s zijn op verzoek leverbaar als art prints in beperkte edities. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe kan ik een workshop boeken?

De workshop boek je via mijn website. Kies de workshop en datum van je keuze, en het aantal deelnemers. Ga naar het “winkelmandje” en klik op Afrekenen. Wanneer de betaling is afgerond, krijg je per e-mail bericht en is je aanmelding definitief.

Kan ik een workshop cadeau doen?

Ja. Het is mogelijk om een cadeaubon workshop straatfotografie voor iemand anders te kopen.

Ik heb voor de workshop geen herinneringsemail ontvangen. Gaat de workshop door?

De herinneringsemail wordt standaard 2-3 werkdagen voor de workshop verzonden. Soms belandt deze echter in de map met spamberichten. Zit hij daar niet in, neem dan even contact op.

Geef je ook lezingen of presentaties?

Ja. Meer informatie daarover vind je op de pagina over straatfotografie-lezingen.

Coach je ook fotografen?

Ik kan een programma op maat aanbieden. Neem hiervoor contact op. Ik vertel je dan graag meer.

Hoe kan ik betalen voor een workshop of coachingprogramma?

Het reserveren van je plaats in de workshop gaat via vooruitbetaling. Hiervoor kan je gebruikmaken van iDeal, Bancontact of PayPal. Voor het coachingprogramma sluit je een maandelijks abonnement af. De betaling hiervan wordt geregeld via PayPal.

Is betaling via deze website veilig?

Ja. Alle gegevens worden versleuteld verzonden via beveiligde servers. Ik krijg geen kaart- of rekeningnummer te zien, alleen jouw naam en contactgegevens en een bevestiging of de betaling is voldaan.

Kan ik me op een reservelijst laten zetten als een workshop vol is?

Als een workshop vol zit, kan je mij een bericht sturen via het contactformulier van deze website en vragen je op de reservelijst te zetten. Vermeld altijd je volledige naam en telefoonnummer. Mocht er een plek vrijkomen, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil een workshop op maat, anders dan die jij aanbiedt. Gaat dat?

Er zijn veel varianten mogelijk. Contacteer mij hier.

Ik wil mijn workshop annuleren. Hoe doe ik dat?

Annuleren doe je door een bericht te sturen via e-mail of het contactformulier van deze website. Ik ben telefonisch bereikbaar op +32 (0)485 027 658.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik een workshop moet annuleren?

Bij afmelding tot 15 dagen voor aanvang krijg je het volledige bedrag terug. Bij annulering tussen 15 tot 3 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelnamegeld in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 3 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelnamegeld in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt ook geen geld teruggeboekt.

Kan ik mij tijdens een workshop laten vervangen?

Ja. Je mag zelf voor vervanging zorgen. Meld dit wel door een bericht te sturen via het contactformulier van de website.

Gaat de workshop door als ik de enige deelnemer ben?

De workshop Antwerpen Centraal vindt plaats bij minimaal 2 deelnemers, de andere workshops bij minimaal 3 deelnemers. Mocht een workshop niet doorgaan of worden uitgesteld in verband met te weinig deelnemers, dan ontvang je daarvan uiterlijk 4 dagen voor aanvang bericht. Je krijgt dan de mogelijkheid om in overleg de workshop of cursus kosteloos te verplaatsen/annuleren.

Waar ontmoeten wij elkaar voor een workshop?

Deze informatie vind je op de pagina van het type workshop dat je hebt geboekt.

Wat moet ik meenemen?

In elk geval een camera of smartphone. Het type camera heeft op zich geen belang, maar voor straatfotografie is een kleinere, handzame camera wel te prefereren boven een zware spiegelreflex. Neem geen statief mee. Denk verder aan comfortabele schoenen. Voor de workshop Antwerpen Straat kunnen, afhankelijk van de weersverwachting, warme kleding en een paraplu handig zijn.

Gaat de workshop ook door bij slecht weer?

De workshop Antwerpen Centraal kan ook doorgaan bij slecht weer, omdat de locatie overkapt is. De andere workshops zijn wel grotendeels buiten. Als er zeer slecht weer wordt verwacht (bijvoorbeeld langdurige regen, storm of vorst) kan de workshop worden geannuleerd of verzet naar een andere dag. Je krijgt hierover dan bericht. Een kortstondig buitje nemen we voor lief.

Zijn er andere omstandigheden waardoor een workshop niet doorgaat?

Behalve door te weinig deelnemers of noodweer kan een workshop door mij worden afgelast in verband met ziekte, ongeval of andere onvoorziene omstandigheden. In dat geval word je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Je krijgt de gelegenheid om je aanmelding te verplaatsen naar een latere workshop. Als dit niet past, kan je je inschrijfgeld terug krijgen.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je hier.

Terug naar boven