Lezing over straatfotografie

Lezing over straatfotografie

Op zoek naar iemand die, met kennis van zaken, een lezing over straatfotografie kan geven? Look no further.

Ik geef lezingen voor fotoclubs, verenigingen, bedrijven en scholen. Het onderwerp is uiteraard straatfotografie. Ik spreek uit ervaring, want ik ben zelf straatfotograaf.

De insteek en de duur stem ik af op het publiek. Het kan gaan over straatfotografie in het algemeen, mijn eigen werk, maar ook een actueel thema. Gaat je fotoclub een project doen rond straatfotografie? Wil je studenten enthousiasmeren om meer te maken dan alleen selfies? Heeft je vereniging vragen over wat je nu wel of niet mag fotograferen?

Verwacht geen langdradige technische epistels. Daar vallen mensen alleen maar van in slaap, mezelf incluis. Wat je wel krijgt, zijn foto’s, tips en verhalen. En natuurlijk mag er gediscussieerd worden.

Bezoekers van een presentatie die ik gaf in Heusden-Zolder.

Meer weten?

De kosten hangen af van de duur, de inhoud en de locatie. Neem contact met me op als je meer wil weten over mijn fotografielezing. Wees gerust, ik houd het graag betaalbaar.

Ken je mijn werk nog niet? Ik ben straatfotograaf en schrijver. Sinds 2018 verzorg ik regelmatig workshops straatfotografie. Ik ben geïnterviewd door het Amerikaanse Street Photography Magazine en foto’s van mij werden genomineerd voor het boek World Street Photography. In juni 2019 was ik Fotograaf van de Maand in de Gazet van Antwerpen.

Mijn thuisbasis bevindt zich onder de rook van Antwerpen. Ik kan zowel in Vlaanderen als Nederland lezingen verzorgen.

Terug naar boven